Köszöntünk a Magyarkeresztúr klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is klubbhoz! Csatlakozás után megnézheted a településünk mindennapjairól készült fényképeket és videókat, valamint láthatod programjainkat. Szíves várjuk véleményeidet, feltöltéseidet.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyarkeresztúr klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Köszöntünk a Magyarkeresztúr klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is klubbhoz! Csatlakozás után megnézheted a településünk mindennapjairól készült fényképeket és videókat, valamint láthatod programjainkat. Szíves várjuk véleményeidet, feltöltéseidet.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyarkeresztúr klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Köszöntünk a Magyarkeresztúr klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is klubbhoz! Csatlakozás után megnézheted a településünk mindennapjairól készült fényképeket és videókat, valamint láthatod programjainkat. Szíves várjuk véleményeidet, feltöltéseidet.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyarkeresztúr klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Köszöntünk a Magyarkeresztúr klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is klubbhoz! Csatlakozás után megnézheted a településünk mindennapjairól készült fényképeket és videókat, valamint láthatod programjainkat. Szíves várjuk véleményeidet, feltöltéseidet.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyarkeresztúr klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az itt megadottakat később nem tudod módosítani.
Községünk honlapja [szavazás] | 1 | 13 éve Szakály Tibor |
Üdv! Legalább a vendégkönyvet meg lehetett volna hagyni. Ha már vélemény nyilvánításra nincs lehetőség. A galériához van pár albumom, ami az elmúlt 4 évről szól. Majd eljuttatom. Csak ne úgy retusá
Mit főzzek holnap? | 1 | 13 éve Szakály Tibor |
Alfredo tészta Hozzávalók: - 50 dkg tészta (penne, spagetti...) - 15 dkg frissen reszelt parmezán sajt - 3,2 dl tejszín - 9 dkg sütőmargarin - 3 evőkanál felaprított, friss petrezselyem - só
Van-e jó és rossz tapasztalat?
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu