Köszöntünk a Magyarkeresztúr klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is klubbhoz! Csatlakozás után megnézheted a településünk mindennapjairól készült fényképeket és videókat, valamint láthatod programjainkat. Szíves várjuk véleményeidet, feltöltéseidet.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyarkeresztúr klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Köszöntünk a Magyarkeresztúr klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is klubbhoz! Csatlakozás után megnézheted a településünk mindennapjairól készült fényképeket és videókat, valamint láthatod programjainkat. Szíves várjuk véleményeidet, feltöltéseidet.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyarkeresztúr klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Köszöntünk a Magyarkeresztúr klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is klubbhoz! Csatlakozás után megnézheted a településünk mindennapjairól készült fényképeket és videókat, valamint láthatod programjainkat. Szíves várjuk véleményeidet, feltöltéseidet.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyarkeresztúr klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Köszöntünk a Magyarkeresztúr klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is klubbhoz! Csatlakozás után megnézheted a településünk mindennapjairól készült fényképeket és videókat, valamint láthatod programjainkat. Szíves várjuk véleményeidet, feltöltéseidet.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyarkeresztúr klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Szakály Tibor indította 14 éve
Van egy jó receptje? Ossza meg velünk, had kóstoljuk meg mi is.
Hozzászólások eddig: 1
Szakály Tibor üzente 14 éve
Alfredo tészta
Hozzávalók:
- 50 dkg tészta (penne, spagetti...)
- 15 dkg frissen reszelt parmezán sajt
- 3,2 dl tejszín
- 9 dkg sütőmargarin
- 3 evőkanál felaprított, friss petrezselyem
- só
- bors
-kakukkfű
Elkészítés:A tésztát nagy fazék forrásban lévő, sós vízben éppen csak puhára főzzük.
Amíg a tészta fő, kis lángon megolvasztjuk a margarint, beletesszük a parmezánt és a tejszínt, majd állandóan kevergetve felforraljuk. Takarékra vesszük, és állandóan kevergetve addig főzzük, amíg a mártás kissé besűrűsödik. Ekkor hozzáadjuk a felaprított, friss petrezselymet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük.
A mártást a tésztára öntjük, jól összekeverjük, hogy a tésztát egyenletesen bevonja. Ezt az ételt gazdagíthatjuk apróra vágott friss fűszernövényekkel, pl. kakukkfűvel is.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás